03-04-13

Europese liberalen voeren oorlog tegen Syrië (2)

Syria.verhofstadt.laat.zich.gebruiken.jpg

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 8 juli 2012 – “De mediaoorlog met het Westen waarin Syrië zich bevindt, was verloren op de dag dat de opstanden begonnen”, vertelde de Syrische president Bashar al-Assad in een vraaggesprek met Russia Today.

Zo kan je op YouTube filmpjes terugvinden van verslaggevers van de massamedia waarin je ziet hoe oorlogsopnames tot stand komen. De verslaggever heeft een zogenaamde verbinding uit een wijk die op dat moment beschoten word. De werkelijkheid is dat hij zit te wachten tot ze de achtergrondgeluiden van bommen en granaten starten zodat hij zijn verslag kan doen. Zo zijn er talloze voorbeelden van manipulatie van de publieke opinie.

Malik Imran

Foto: Guy Verhofstadt in gezelschap van enkele 'rebellen' en met als commentaar: ‘Zelfs Guy Verhofstadt, de leider van de Europese Liberalen, kon deze fantast om de tuin leiden’.

=====

Syria.Vrije Syrische Leger.Guy Verhofstadt .jpg

MEDIAWERKGROEP SYRIE - 6 maart 2013 - Volgens Guy Verhofstadt, voorzitter van ALDE, de derde grootste partij in het Europees Parlement, en de Nederlandse VVD-Europarlementariër Hans van Baalen, voorzitter van de Liberale Internationale, kan het zogenoemde Vrije Syrische leger met antitank- en luchtdoelwapens binnen een maand het leger van president Assad een ‘fatale slag toebrengen’ en ‘kan op die manier worden voorkomen dat de islamitische extremisten de opstand kapen’...

Foto: Foto: Selim Idriss (met camouflagepak), de stafchef van het zogenoemde Vrije Syrische Leger, mocht op uitnodiging van Guy Verhofstadt (met das) in het Europees Parlement een warme oproep komen doen om zijn legertje meer wapens te bezorgen.

====

President Assad: “We kunnen de mediaoorlog met het Westen niet winnen, maar daar gaat het niet om”:

https://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2012/07/08/president-assad-we-kunnen-de-mediaoorlog-met-het-westen-niet-winnen-maar-daar-gaat-het-niet-om/

'Westen klaar om Syrië verder in chaos te storten':

http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2013/03/21/westen-klaar-om-syrie-verder-in-chaos-te-storten/

 

20:21 Gepost door Jan Boeykens in Actualiteit, europese liberalen, oorlog, Syrië | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Europese liberalen voeren oorlog met Syrië

Syria.Vrije Syrische Leger.Guy Verhofstadt .jpg

Volgens de Nederlandse VVD-Europarlementariër Hans van Baalen, voorzitter van de Liberale Internationale, en Guy Verhofstadt, voorzitter van ALDE, de derde grootste partij in het Europees Parlement, kan het zogenoemde Vrije Syrische leger met antitank- en luchtdoelwapens binnen een maand het leger van president Assad een 'fatale slag toebrengen' en 'kan op die manier worden voorkomen dat de islamitische extremisten de opstand kapen'.
De jihadisten krijgen dus nog een maand tijd om het vuile werk op te knappen.

Hoeveel zouden de europese liberalen aan deze wapenverkoop verdienen ? Wat is de precieze relatie van de Europese liberalen met de wapen- en petroleumlobby ?

Foto: Selim Idriss (met camouflagepak), de stafchef van het zogenoemde Vrije Syrische Leger, mocht op uitnodiging van Guy Verhofstadt (met das) in het Europees Parlement een warme oproep komen doen om zijn legertje meer wapens te bezorgen.

----

'VVD'er Van Baalen wil militaire steun rebellen Syrië'

6 maart 2013

BRUSEL (ANP ) - VVD-Europarlementariër Hans van Baalen pleit voor militaire steun voor de rebellen in Syrië. Hij deed de oproep woensdag samen met de leider van de liberalen in het Europees parlement, Guy Verhofstadt.

Van Baalen, die ook voorzitter van de Liberale Internationale is, wil dat een coalitie van gelijkgestemde landen het Vrije Syrische leger met wapenleverancies ondersteunt. Ook zou er een vliegverbod voor de tegenpartij, de Syrische luchtmacht, moeten worden afgedwongen.

Van Baalen en Verhofstadt spraken eerder woensdag met generaal Selim Idriss, chef-staf van het Vrije Syrische Leger, in Brussel. Volgens Idriss zou het Vrije Syrische Leger met antitank- en luchtdoelwapens binnen een maand het leger van president Assad een fatale slag kunnen toebrengen. Tevens zou worden voorkomen dat islamitische extremisten de opstand kapen.

http://www.europa-nu.nl/id/vj7pjp9w8lym/nieuws/vvd_er_van_baalen_wil_militaire_steun?ctx=

====

'Petroleumlobby deelt geld uit aan Amerikaanse politici':

http://www.hln.be/hln/nl/2656/Global-Warming/article/detail/1039275/2009/12/08/Petroleumlobby-deelt-geld-uit-aan-Amerikaanse-politici.dhtml

http://willyvandamme.wordpress.com/2013/04/02/en-maar-bli...

http://blogs.euobserver.com/debeuf/2012/05/29/syria-is-a-...

http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2013/03/21/koert...

http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2013/03/21/weste...